Verjaardagen ouderen in onze kerkelijke gemeente.

In 2013 zijn wij begonnen de leeftijd van de bezoekjes iets te verhogen. In 2015 willen we alle ouderen bezoeken van 75 jaar en ouder. Er zijn mensen die hebben aangegeven hier geen prijs op te stellen en dat waarderen wij natuurlijk.
Het kan zijn, als u dit leest, dat u nog nooit bezoek hebt gehad rond uw verjaardag. De reden hiervoor is dat niet van iedereen de juiste geboortedatum bekend is. Een andere reden is dat we, in Wijdenes bijvoorbeeld, nog mensen zoeken die willen helpen dit bezoekwerk te doen.
Het gaat hier om alle personen van 75 jaar en ouder die bij onze kerkelijke gemeente behoren.
Geeft u alstublieft uw leeftijd aan ons door.

In Venhuizen worden de bezoeken gedaan door verschillende mensen onder leiding van Thea van Beek.
In Schellinkhout werd dit belangrijke werk gedaan door Geer Koster.
In Wijdenes door Marga Krijtenberg.

Geer Koster is gestopt en wij zijn op zoek naar mensen die mee willen helpen in Schellinkhout om af en toe een bezoekje te brengen bij deze leeftijdsgroep. Het is dankbaar werk. Ook in Wijdenes hopen we er mensen bij te krijgen die mee willen helpen. Met meerdere vrijwilligers hoef je ook niet zo vaak bij mensen langs. Laten we met elkaar proberen dit belangrijke bezoekwerk te blijven doen. Veel oudere krijgen weinig bezoek en stellen het zeer op prijs als iemand de tijd neemt om langs te komen.
U kunt uw verjaardag doorgeven, als deze niet bekend is bij ons,of zich aanmelden voor dit bezoekwerk bij:
Marga Krijtenberg, telefoon 0228 541603 of via de e-mail

kerkblad@pkn-zuiderkogge.nl